Corona-beleid 3

Lieve tuinvrienden en belangstellenden,


We kunnen helaas niet om de nieuwe richtlijnen heen van de persconferentie van de regering van 23 maart. Daarin wordt opgeroepen om niet meer onnodig naar buiten te gaan, alleen als je niet thuis kunt werken, voor boodschappen of om voor iemand te zorgen. Alle bijeenkomsten buiten het eigen huis zijn verboden vanaf 3 personen, op straffe van een boete. Zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nieuws/2020/03/23/aangescherpte-maatregelen-om-het-coronavirus-onder-controle-te-krijgen


Wij kunnen jullie niet meer vragen naar de tuin te komen. De tuinen gaan dus dicht. Het noodzakelijke werk (zaaien, planten, wieden enz) wordt de komende weken door ons vieren gedaan. Deze maatregelen gelden tot 1 juni. Deze beslissing doet pijn in ons hart en waarschijnlijk ook in dat van jullie! Hou de website en onze facebook-pagina’s in de gaten voor updates.


Vanzelfsprekend gaan ook de kampvuuravonden in maart, april en mei niet door.

De vertoning van onze documentaire “Stilte in de Stad” bij Cine Noord/Studio De Bakkerij zal deze week niet doorgaan maar hopelijk naar later dit jaar verschoven worden. Wij zijn herover in gesprek et Cine Noord.


We kijken er nu al naar uit jullie straks weer op de tuinen te zien, met jullie samen te werken en onze mooie tuinen te vieren. We zullen jullie missen.


Alle goeds de komende weken!!!!!
Rutger, Daniel, Lenka, Hilde en het bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *