Geen kampvuur in maart i.v.m. corona

Helaas moeten wij het kampvuur voor deze maand annuleren. Wij kunnen de verplichte afstand van 1,5 meter niet garanderen. We hopen dat iedereen sterker en solidairder uit deze crisis komt en we hopen je eind april weer gezond en wel bij het kampvuur te zien.


Unfortunately we had to cancel the potluck this month because we can’t guarantee a distance of 1,5 m between each other. We hope that this crisis will make us stronger and more solidary and wish to see you in good health at the next potluck. Stay healthy and eat your (local) veggies!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s