Coronabeleid 2

Hallo allemaal, om ook ons steentje bij te dragen aan het afremmen van de coronaverspreiding lijkt het ons verstandig om het contact op de tuinen tijdelijk te minimaliseren. Maar het is ook fijn als het werk op de tuinen door kan blijven gaan en de tuinen een plek kunnen blijven waar je lekker bezig kunt zijn en waar we groenten, fruit en kruiden telen.

Dus: laten we niet meer allemaal tegelijk tijdens de werkmomenten naar de tuin komen, maar meer verspreid over de week met minder mensen.

Voor de huidige deelnemers geldt: laat het weten als en wanneer je evt. naar de tuin wilt komen. We kunnen dan de app-groepen gebruiken om af te stemmen welk werk er gedaan kan/moet worden, en dat we niet met bij voorkeur meer dan 3 mensen tegelijk op de tuin zijn.

Mensen die een keertje mee willen doen: stuur een mailtje naar groengoedrotterdam.com. Als je niet van ons hoort dat je welkom bent, kom dan niet langs. We heten je dan op een later moment van harte welkom!!!


En als we op de tuin zijn nemen we de voorzorgsmaatregelen in acht nemen: afstand houden van elkaar, regelmatig handen wassen, bij hoesten/niezen/koorts thuis blijven, geen fysiek contact.

Als er nieuw beleid is vanuit de overheid kijken we of we nog verder aanpassingen moeten maken. Veel rust en gezondheid gewenst!

Groeten en goeds! GroenGoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *