Oogstfeesten! Vrijwilligers gezocht!

Hallo all!

Het is !!!ZOMER in ROTTERDAM!!! en ons jaarlijkse oogstfeest staat al bijna weer voor de deur! Nadat we vorig jaar weer voorzichtig een feest mochten vieren op de Vredestuin Noord, kunnen we in 2022 weer voluit gaan! Op woensdag 07 sept (14:00-19:00 uur) is de kick-off van het Oogstfeest op het Wilgenplantsoen in samenwerking met het Kinderparadijs. Dit evenement is voornamelijk gericht op de kleintjes maar uiteraard is jong & oud welkom. De afsluiter zal plaatsvinden op 25 sept op Park Pompenburg (15:00-21:00 uur). Wees welkom dus Save the Date(s)!

Voor beide evenementen zoeken we tevens enthousiaste vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij verschillende taken. Denk hier bij aan:

– Activiteitenbegeleiding (ook als jij goede ideen hebt of zelf iets heel goed kan en wil doen, laat ons het weten).

– Muziek maken (bv. t.b.v. een Jamsessie)

– Op en af-bouw werkzaamheden (voor en na de bovengenoemde tijdstippen).

– Logistiek (halen/brengen spullen etc.).

– Overig (bv. inzet vliegende keep)

Voor 07 sept op het Wilgenplantsoen zal voornamelijk op en af-bouw nodig zijn en eventuele activiteiten uitvoeren die leuk zijn voor kinderen.

Als het je leuk lijkt mee te helpen aan dit leuke evenement, geef je dan op via de mail gelieve voor 01 aug 22: laura@groengoedrotterdam.com

Je kan je voor een van de datums opgeven of voor beide. (Vergeet niet aan te geven of je muziek kan en wil maken en of je een bepaalde activiteit wil verzorgen.

Na opgave zal je mee worden genomen in de voorbereiding.

Hopelijk tot in september!

Groene Groet,

Team GG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *