Kinderen Prinses Julianaschool op bezoek

Zestig kinderen uit groep 1 en 2 van de Prinses Julianaschool zijn langsgeweest in de Avonturentuin van Kinderparadijs Meidoorn. Daar hebben ze met Daniël van GroenGoed in de mooie kas gewerkt.

De kinderen hebben erwten voorgezaaid in twee potjes: één om mee naar school of huis te nemen en één voor de tuin van het Kinderparadijs. Daarbij hebben ze geleerd over hoe een erwtenplant groeit, hoe je moet zaaien en wat het zaadje en de plant nodig hebben om goed te groeien.

De activiteit was onderdeel van de week van de positiviteit. Zoals een zaadje planten maar een kleine handeling is maar grote, mooie gevolgen kan hebben, zo kan bijvoorbeeld een fijne opmerking naar iemand anders ook gaan groeien, bloeien en zich zelfs vermeerderen. Een mooie analogie, en je houdt er een erwtenplant aan over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *