Ook GroenGoed slaat Klimaat Alarm

14 maart, 14:00, Binnenrotte

Doe mee en sla alarm!

Ook GroenGoed sluit zich aan bij het Klimaatalarm. Ga je mee?

Op 14 maart om 14.00 uur voegen we ons bij het stilstaand (en coronaproof) protest op de Binnenrotte in Rotterdam. We eisen een daadkrachtig en rechtvaardig klimaatbeleid!

Waarom doen we mee?

Een van de belangrijkste motivaties om ons met GroenGoed in te zetten voor het zelfvoorzienend voedsel verbouwen in de stad, is dat we dan minder bijdragen aan een ecologisch destructief en neokoloniaal onderdrukkend voedselsysteem (en economie). Klimaatverandering, uitsterven van soorten, milieuvervuiling en de neokoloniale uitsluiting en uitbuiting van bevolkingsgroepen van hun lokale natuurlijke hulpbronnen en leefgebied overal in de wereld, moeten hoog op de politieke agenda staan. De verkiezingen van 17 maart moeten hierover gaan! Daarom zijn we erbij met toeters, bellen, pannen (en andere dingen die veel geluid maken) wanneer door heel Nederland alarm geslagen wordt.

Vredestuin Werkmoment

Omdat we iedereen oproepen mee te protesteren (en Hilde zal zingen bij het Klimaatalarm), zal er geen begeleider van GroenGoed op het werkmoment zijn van aanstaande zondag 14 maart. Wil je wel naar de tuin komen, dan kan dat natuurlijk! We zullen in de app-groep contact houden over wat er op de tuin kan gebeuren.

Meer informatie

Kijk op www.klimaatmars2021.nl voor meer informatie over het klimaatalarm. Daar vind je bijvoorbeeld ook hoe je online kan protesteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *