Winterstop: 21 december t/m 4 januari

Van 21 december tot en met 4 januari zijn onze tuinen gesloten.
Dus 20 december is het laatste werkmoment van 2020 en 5 januari 2021 gaan we weer van start. We wensen jullie een fijne midwintertijd!!!
Sommige van ons zullen uitkijken naar de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Maar anderen zullen zich extra zwaarmoedig voelen in deze donkere tijden. We hopen dat jullie elkaar, als jullie daar behoefte aan hebben, weten te vinden. Onze tuinen zijn kleine gemeenschappen van mensen die elkaar kennen en steunen en vaak met dezelfde dingen bezig zijn en daar moeten we zeker gebruik van maken. Gebruik in ieder geval gerust de appgroepen als je iets leuks gaat doen en een maatje zoekt, bijvoorbeeld als je een winterwandeling gaat maken, gaat wildplukken, spoorzoeken, proberen bomen te herkennen of iets heel anders. Of gewoon om bij te kletsen of niet alleen te hoeven zijn.

Hier alvast een leuk idee: samen met anderen de wildplukcursus van de Wilde School volgen. Zie hier: https://wildeschool.nl/online-wildplukcursus/

Hopelijk zien we elkaar deze week nog en anders in het nieuwe jaar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *