Episch Kampvuur op 31 maart. Je mag het niet missen!

Een veenbrand woedt door Rotterdam. Aan de oppervlakte zie je het niet. Maar het vuur is niet te stoppen. Groene organisaties verbinden zich, armoedebestrijdingsorganisaties bouwen aan een beweging, de klimaatbeweging maakt nieuwe plannen na de grootse demonstratie op 10 maart. Verborgen vuur: levenskracht, passie om te bouwen aan een mooiere wereld. De Vredestuin en GroenGoed doen actief mee.

Zondag 31 maart is het vuur wel zichtbaar!

Om 17:00 gaat de fik erin bij de Vredestuin in het Park Pompenburg (kruising Pompenburg/Couwenburg). Wees welkom bij ons epische maandelijkse potluck kampvuur! Neem eten en/of drinken mee. Neem je vrienden mee. Neem je muziekinstrumenten mee. Onder de sterrenhemel, bij het vuur, wordt gelachen, gegeten en gedronken, muziek gemaakt. Daar ontluiken vriendschappen, samenwerkingsverbanden, revolutionaire plannen. Je mag het niet missen!

Wat: kampvuur/potluck

Waar: Vredestuin (in Park Pompenburg)

Wanneer: zondag 31 maart, 17:00 tot laat

Extra’s: neem eten en/of drinken mee en muziekinstrumenten.

(Foto kampvuur door Nitai)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *