GroenGoed naar Amsterdam!

Ga mee naar Amsterdam op 10 maart! Dan lopen we mee met de klimaatmars.

GroenGoed tuiniert om iets te doen tegen de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, milieuvervuiling, het uitsterven van soorten en klimaatverandering. Op 10 maart hebben we de kans om met veel mensen in Nederland van ons te laten horen. Loop je mee?

Hou de website en facebook in de gaten. We laten het nog weten hoe laat we vertrekken (er wordt bekeken of we een groepskorting kunnen krijgen). Waarschijnlijk wordt het een uur of 11:00 dat we vertrekken. De mars begint om 13:00 op de Dam.

Goed als je gaat. Helemaal leuk als je meereist!

 

Wat: Klimaatmars

Wanneer: Zo 10 maart, 13:00

Waar: Dam, Amsterdam

Meer info over de klimaatmars op www.milieudefensie.nl

Laat weten dat je gaat via het facebook evenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *