Op de markt tijdens koningsdag

We bedachten al een tijd geleden dat het leuk zou zijn om de bakfietsen eens om te toveren tot mobiele marktkramen om stekkies te verkopen. Koningsdag was een goede reden om dit idee in het echt uit te voeren!

Voor de gelegenheid hadden we weken geleden al tomaatjes voorgezaaid. Daarnaast hebben we een hoop daslook en eeuwige prei plantjes (die zichzelf hadden vermeerderd  en éigenlijk op onhandige plekken groeiden) uitgegraven en konden we laagstam appel en peer boompjes aanbieden! Ook hebben we een doos vol zelf geoogste zaadjes en zijn we wederverkoper van Vreeken Zaden, deze ontbraken natuurlijk ook niet op de markt!

We veroverden een goed plekje op het Liskwartier.. en het bleek een succes, helemaal de bomen gingen als hete broodjes over de toonbank! Het was zo gezellig dat we helemaal geen tijd hadden om de mobiele marktkramen te benutten en ons te verplaatsen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *