Doe mee op de Lombatuin!

Meedoen? Zo werkt het!

Vaste Werkmomenten

We verhuren geen individuele tuintjes. Op vaste werkmomenten in de week, kan iedereen meedoen. Jong en oud is welkom! Er zijn dan een of twee begeleiders van GroenGoed aanwezig die je meenemen in het zaaien, planten, wieden, snoeien en oogsten.

Tuinklussen

Tijdens het werkmoment overleggen we samen wat we allemaal kunnen doen. Er zijn altijd meerdere taken te doen. En jij kan uit die taken kiezen wat bij je past. Je hoeft geen groene vingers te hebben. Wij leggen alles uit. Het is niet de bedoeling dat je buiten de werkmomenten zelfstandig op de tuin werkt.

Oogsten

Tijdens de werkmomenten oogsten we samen groenten, fruit, kruiden en bloemen. We verdelen alle oogst onder de mensen die er dan zijn. Je mag dus niet zomaar zelf oogsten. Als we teveel oogst hebben, geven we dat tijdens het werkmoment graag weg aan buurtgenoten of organisaties die voor groepen koken.

Kom langs!

Je hoeft je niet op te geven. En meedoen kost niks. Je kan gewoon tijdens het werkmoment langskomen om kennis te maken. Deelname is ook vrijblijvend. Je kan elk werkmoment fanatiek meedoen. Maar je kan ook af en toe een keertje een uurtje tijdens het werkmoment langskomen. Wij vinden elk bezoek leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *