Stagiaires

Dit jaar hebben we twee enthousiaste stagiaires van het Yuverta college mogen begeleiden uit de opleiding Leefbare stad en klimaat. In de zomer hebben Misja en Lotte succesvol hun stageperiode afgerond bij onze stichting. Beiden hebben ze een mooi stageverslag gemaakt over hun tijd bij ons. Waar Misja zich voornamelijk heeft gefocust op de organisatie van GroenGoed, richtte Lotte zich op het onderhoud van de specifieke flora die groeit op de tuin op Hofbogen.

“Dat heb ik van deze stage geleerd: ook kleine tuinen hebben veel handen nodig om ze te plannen, aan te leggen en te onderhouden. Dat maakt mensen blij en helpt het milieu: kleine initiatieven als GroenGoed zijn belangrijker dan je op het eerste gezicht denkt.“ ~ Misja

“In de tuinen wordt vooral groente en fruit geweekt, GroenGoed doet dat op een duurzame manier.  Het leuke is dat iedereen mee mag helpen in de tuin daardoor ontstaat er een leuke en gezellige sfeer. Doordat het vrijwillig is om te helpen, zie je dat mensen  het echt leuk vinden om te helpen en dat ze met plezier naar de tuin komen.“ ~ Lotte

Wij kijken dan ook met plezier en voldoening terug op de stageperiodes van beide kanjers en wensen ze veel succes met de opleiding!

Ook in 2023 heeft GroenGoed weer ruimte voor stagiairs! Heb je interesse, stuur dan een mailtje met je wensen naar hilde@groengoedrotterdam@gmail.com Team GroenGoed

Zie onderstaand de volledige verslagen (met toestemming van beiden gedeeld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *