Oogstfeesten!

Beste iedereen,

Eerst het slechte nieuws: tot onze grote spijt gaat het oogstfeest Wilgenplantsoen dat op 1 september gepland was dit jaar niet door. Dit omdat we geen vergunning gekregen hebben. Het goede nieuws is dat het oogstfeest Vredestuin Noord wél door gaat! Dit jaar samen met Hof van Noord en dus extra feestelijk! Dus zet in je agenda:

19 september van 14-21 uur bij Hof van Noord/Vredestuin Noord aan de Gordelweg 131.

Op het programma: kinderactiviteiten zoals broodjes bakken boven het vuur, muziek, rondleidingen, workshops, oogst ruilen, smullen van onze eigen groenten en meer.

Het zou fijn zijn als je iets lekkers mee kan nemen voor het buffet. Vind je het leuk om ook nog met iets anders te helpen, laat het ons dan weten door een mailtje te sturen naar hilde@groengoedrotterdam.com. Wij kunnen hulp gebruiken bij het opbouwen en afbreken van het feest, drankjes uitschenken, het geven van rondleidingen (alleen als je in Vredestuin Noord of Hof van Noord tuiniert!), registreren aan de poort en het begeleiden van kinderactiviteiten. Wil je een workshop geven over een tuingerelateerd onderwerp, een optreden verzorgen of een andere activiteit organiseren, stuur dan ook even een mailtje aan Hilde. Zonder jullie hulp is het oogstfeest niet mogelijk!

Wij moeten ons houden aan de coronamaatregelen. Heb je coronaverschijnselen dan vragen we je thuis te blijven en er volgend jaar bij te zijn.

Let op: er is heel weinig plek om te schuilen behalve onder de bomen, dus neem bij kans op regen een paraplu of regenjas mee.

Veel Groeten! Van het voorbereidend team, Hilde, Petra, Abjini en Charry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *