Oproep Klimaat Actie Team

Regelmatig zijn er groenacties in de wijk het Oude Noorden waarbij er geveltuinen en ander moois wordt aangelegd. Leuk als niet iedereen dat zelf hoeft te doen en het spreekwoordelijke wiel opnieuw moet uitvinden, maar we elkaar kunnen helpen door het samen te doen! Daarbij kunnen we natuurlijk ook gereedschap, plantjes, kennis, ervaring enzovoort uitwisselen. Helpen wanneer je kan en geholpen worden als het nodig is. Daarom maak ik graag een appgroep aan waarvoor ik iedereen uitnodig die het leuk vindt om met groen bezig te zijn. In de appgroep kunnen we acties met elkaar delen, nieuwe plannen maken en elkaar uitnodigen. En natuurlijk foto’s delen van de mooie resultaten!
Leuk om hieraan mee te doen (kan ook zonder dat je whatsapp hebt, dan verzinnen we een alternatief)? Neem contact met me op via danielopbroek@hotmail.com of 06-14375754. En deel deze uitnodiging vooral met andere mensen die geïnteresseerd kunnen zijn!

Zie hier voor actiefoto’s van een actiedag

Groet, Daniël Opbroek

Klimaat Actie Team Oude Noorden
Rotterdams WeerWoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *