Taallessen in de tuin

We hebben een gloednieuw project: samen met onze partner SOL (Samen Ondernemend Leren) gaan we taallessen verzorgen in Vredestuin Noord! We werken hiervoor samen met een professionele NT2-docent en een taalvrijwilliger.

Ken of ben jij iemand die beter Nederlands wil leren en die niveau A1 of hoger heeft? Die bereid is gedurende 14 weken lessen te volgen, ook als er wat regen valt en het nog geen zomer is? De theorielessen zullen op maandag zijn op een binnenlocatie of online. De praktijklessen vinden plaats op de donderdagochtenden in Vredestuin Noord. Het programma is gericht op mensen die zich willen ontwikkelen op het gebied van gezondere voeding, beweging, omgaan met geld en het vinden van werk. We willen de lessen half maart-april beginnen. Bij interesse mail hilde@groengoedrotterdam.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *