Spetterend Oogstfeest Wilgenplantsoen!

Wow dat was weer eens een spetterend oogstfeest op het Wilgenplantsoen! Zoveel mensen! Zoveel kinderen! Zoveel lachende gezichten!

Tierende timmertalenten werden ontketend met hamers en hout van Rombout. Iedereen werd adembenemend fotogeniek in Gerenska’s fotobooth. Bezeten door de vuurgeest kregen kinderen niet genoeg van natuurlijk ruig broodjes bakken met Razoul en Rutger. Creatieve knutselkunsten kwamen naar boven met Esle van Kinderparadijs Meidoorn. Kinderen doken in de diepe dieptes van het leven (en je lievelingsgroenten) met interviews van tuinfilosoof Emma. Schaterend schudden oma’s met kleinkinderen kruidenboter van kruiden uit de tuin met Paula. Bezoekers stroomden magnetisch naar Gerenska om los te gaan op het ontdekken van je eigen bezielde powermoves. En Groenten zonder Grenzen kookte de kunstigste gerechten uren achter elkaar met oogst van de tuin, alsof het niks is. En als toetje toverde Wilco met ijsjes een lach op het gezicht van alle jongens en meisjes.

Er leek geen einde te komen aan al het moois! Zelfs het sporadische spettertje regen paste goed bij de spetterend speelse dag!

Kinderparadijs Meidoorn, bedankt voor het lenen van al dat materiaal! Judith en Jonathan, bedankt weer voor alle hulp!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *