Houd de Hofbogen Groen en Toegankelijk! Burgerbrief aan de Raad

GroenGoed heeft bijgedragen aan de totstandkoming van onderstaande burgerbrief aan de Gemeenteraad. Ook wij maken ons zorgen over de visie van het college over de toekomst van de Hofbogen. In de ‘studie’ die als verkoopfolder bij de verkoopakte van het 1,9 kilometer lange gebouw wordt meegeleverd, staan tekeningen met enorme gebouwen op vier van de buurtmoestuinen waar wij actief zijn. Een verkoopfolder schept verwachtingen. Als je via een folder een groene damesfiets met 21 versnellingen koopt, mag de leverancier je geen zwarte herenfiets met 3 versnellingen leveren. Je snapt dat we ons zorgen maken!

Lees de hele brief hier: Brief aan de Raad inzaken verkoop en visie Hofbogen

Woensdagochtend 3 oktober 9:30 gaan we naar de publieke tribune om steun te betuigen voor de insprekers Piet Vollaard en Rutger Henneman, die de brief aan de raad gaan toelichten tijdens het inspreekmoment voor de Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte. Kom ook! Meld je dan even bij Rutger: rutgerhenneman@gmail.com. Dan houden we je op de hoogte over het preciese tijdstip.

Lees de hele brief hier: Brief aan de Raad inzaken verkoop en visie Hofbogen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *