Heel veel houtsnippers!

Na  een aantal weken scheppen, het uitscheppen van de wandelpaden tussen de moestuinbedden, was het afgelopen dinsdag tijd om de houtsnippers uit te rijden. Onze houtsnipperman kwam er niet zomaar mee weg, een van de deelnemers heeft een overheerlijke taart voor hem  gebakken, als bedankje!

Na een gezellig middagje hard werken zijn de paden zijn weer gemakkelijk begaanbaar. De tuin van het Kinderparadijs en het Wilgenplantsoen zien er weer als nieuw uit. Ook zijn binnenkort de Bloklandtuin en de Vredestuin aan de beurt.

   

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s