Kom naar onze oogstfeesten!

Beste mensen,

Graag nodigen we jullie uit voor onze twee oogstfeesten.


Op 29 september van 16.00 – 22.00 uur op Vredestuin en in Park Pompenburg. Adres Couwenburg Rotterdam (naast Hofplein).
Op 15 oktober van 16.00 – 19.00 uur op het pleintje voor het Wilgenplantsoen. Adres: Stolkstraat Rotterdam

Oogstfeest Vredestuin
Bij het oogstfeest op de Vredestuin zal er eten, drinken en live muziek zijn. Verder kun je broodjes bakken boven het kampvuur, stoepkrijten, deelnemen aan een rondleiding langs onze tuinen in Rotterdam Centrum, rondneuzen in de infokraam en enkele presentaties van toffe projecten bijwonen (o.a. over Bio Bulk Bende en Begrazing op het Dakpark in Rotterdam West). Om 20 uur gaat “Stilte in de stad” in wereldpremière, de korte documentaire die Dennis Wander en Marjolein van Dam over onze tuinen maakten! Wij waarderen het zeer als je iets lekkers te eten of drinken mee neemt om te delen. 

Oogstfeest Wilgenplantsoen, 15 oktober van 16.00 – 19.00 uur op het pleintje voor het Wilgenplantsoen, Oude Noorden Rotterdam
Tijdens het feest is er eten, drinken en live muziek. Je kunt ter plaatse koken en helpen appelmoes te maken. Het Kinderparadijs en GroenGoed zorgen voor kinderactiviteiten en stellen het werk dat ze bij de Groene Vingers Club gemaakt hebben ten toon. Rond 18u30 tonen wij nogmaals “Stilte in de stad”, de korte documentaire die Dennis Wander en Marjolein van Dam over onze tuinen maakten. Wij juichen het toe wanneer je iets lekkers mee neemt om te delen met de anderen. Wij en de buurtbewoners zorgen voor brood, soep, smeersels, appelmoes, tabouleh, aardappelsalade, pizza, marshmallows, limonade, sap, koffie en thee. 


Mocht er regen vallen, dan zijn er op beide locaties tenten waaronder geschuild kan worden. Tot dan! Wij verheugen ons!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *